Träning som passar för dig

Träning som passar för dig

Det är många som väljer att träna på olika gym för att det är praktiskt att ha allt samlat på ett och samma ställe. Du kan träna kondition och styrka varvat med olika pass och andra träningsformer. Det gäller att hitta träning som passar för dig och det kanske är gym som är din grej. Här kommer några andra förslag på träningsformer som kanske kan passa dig.

Cykel

De flesta har nog cyklat någon gång och nu kanske det är dags i vuxen ålder att ta upp detta igen. Cykling är en skonsam träningsform och framförallt så kan du använda cykel även om du inte räknar det som tränings. Skaffa den en cykel som du har mest nytta av, en hybridcykel är kanske det som passar dig som både vill träna och använda på fritiden eller cykelpendla till arbetet. Se även din pendling som träning. Ta med dig ombyte så kan du ta ett pass på vägen hem med lite extra träningsfart.

Simning

Även simning är en skonsam träningsform. Om även det kan vara lite bökigt att anpassa sig efter simhallens öppettider så kan det vara trevligt att få genomföra några längder i bassängen. Var konsekvent i din simträning. Välj om det passar bättre att simma tidiga mornar eller direkt efter arbetet. Det är bra att ha dessa rutiner och alltid följa dessa oavsett om det känns besvärligt. Klart om man är sjuk eller annat som hindrar en från träning så bör man undvika. Men lathet ska inte vara ett hinder.