Få hjälp med dina problem i ljumsken

Få hjälp med dina problem i ljumsken

Besvär med ljumsken är speciellt vanligt hos manliga idrottare. Och främst inom fotboll och ishockey men problemen finns även inom skidåkningen, då främst i skate och fristil. Jämför du frånvaron från matcher och träningar på grund av ljumsksmärtor mellan manliga och kvinnliga fotbollsspelare har de manliga fotbollsspelarna en betydligt högre frånvaro sett till en hel säsong.

Ta hjälp av en naprapat

En naprapat kan hjälpa dig med en rad olika besvär. Bland annat besvär som gäller nacke, ljumskar, axlar och rygg. Enkelt sagt kan en naprapat hjälpa dig med besvär som är kopplade till olika rörelser du gör. En naprapat arbetar med både muskler och bindväv men även leder i kroppen. Du kan få hjälp i form av rehabilitering, träning, ledmanupilation, muskeltöjning och massage.

Alla behandlingar kan se olika ut för olika personer allt beror på vilken diagnos du får på dina besvär. Därefter får du en behandling baserat på dina problem och förutsättningar. Hur många behandlingar som behövs göras är väldigt individuellt och ibland kan besvären lösas under en träff medan andra behöver komma på återbesök ett flertal gånger.

Klicka dig vidare här för att komma i kontakt med en naprapat som kan hjälpa dig med dina besvär och svara på dina frågor.