Träning och behovet av kosttillskott

Träning och behovet av kosttillskott

Vi har länge vetat om att vitaminer och mineraler är viktiga för hälsan och välmåendet. Vad många inte vet är dock vad kroppen behöver mer specifikt för att återhämta sig bäst efter träning och tuff aktivitet.

Vilka alternativ finns?

Magnesium, selen och mangan kan alla bidra med musklernas återhämtning och funktion, och C-vitamin kan också vara extra viktigt för en aktiv kropp.

Det är dessutom värt att få i sig mer protein än vanligt om träningarna blir intensiva. Här är proteinpulver, som ju går att blanda ner i yoghurten, gröten, smoothies eller som går att dricka som det är med vatten, ett bra alternativ. Det finns även varianter på marknaden som är veganska och laktos-, gluten- och sojafria. Toppen för dig som är allergisk eller vill hålla dig borta från animaliska produkter!

Var finns de?

Det finns många hemsidor på nätet som säljer kosttillskott, men en specifik sådan är särskilt värd att kolla in. Klicka dig vidare här så kommer du till ett utbud som lovar något åt alla.

Fortsätt sparka boll så mycket du önskar, men låt inte hälsan sina för det. Beställ kosttillskott redan idag, och njut av resultaten de kan bidra med.